Másoló és nyomtató bérlés, üzemeltetés

  • Közel 30 év tapasztalat az irodatechnika területén
  • Rugalmas bérleti lehetőségek
  • Teljeskörű megoldások az asztali nyomtatóktól a munkacsoport szintű másológépekig
 

másológépek és nyomtatók bérlése

Folyamatosan megújuló eszközparkunkban mindenki megtalálhatja a feladathoz legjobban illőt. Színes, fekete-fehér, asztali nyomtató, vagy nagy teljesítményű multifunkciós eszköz nálunk mindenre találunk megoldást. Átlátható fix havidíjas konstrukciók, hogy az adminisztráció se jelentsen gondot.

Részletek

Dokumentum Outsourcing

Vállalkozásunk a mai korszerű igényeknek megfelelő legmodernebb megoldást ajánlja cége gazdaságos nyomtatási, másolási feladatainak működtetésére.

Az elavult gazdaságtalanul működő eszközei helyett a kor elvárásainak megfelelő szolgáltatást biztosítunk a zavartalan munkavégzéshez. Cégünk az ön igényihez és az elvégzendő feladatokhoz optimalizált legmegfelelőbb másolót, illetve nyomtatót bocsájtja rendelkezésére külön költségek nélkül, ezáltal jelentős megtakarítást érhet el.

Részletek

Karbantartás és szerviz

Tradicionális másoló és nyomtató karbantartási szerződések és teljes körű üzemeltetés mellett eseti karbantartások és javítások elvégzésében is számíthat technikus kollégáink segítségére. Közel 3 évtizedes irodatechnikai üzemeltetési tapasztalatunkkal biztos lehet benne, hogy az elvégzett munkánk mindig a legmagasabb minőségű, amire garanciát is vállalunk.

Részletek

 
 

Megbízható partnert keres?

Ha nem szeretne folyton számítógépeivel, nyomtatóival vagy fénymásolóival foglalkozni forduljon hozzák bizalommal. Keresse ügyfélszolgálatunkat az ugyfelszolgalat@klcomp.hu címen vagy a +36-30-94-80-692 telefonszámon, mi tudunk segíteni!