Menedzselt felhő szolgáltatások

 

Menedzselt privát felhő

Ön valódi privát felhője. Egyszerű, gyors és biztonságos.

Cégünk teljesen felügyelt NextCloud tárhely és mentési szolgáltatást biztosít ügyfelei részére. Sokan használnak hasonló publikus felhő szolgáltatást, azonban sok esetben az előírások, vagy partnereink igényei ennél átláthatóbb és általuk teljes mértékben ellenőrzött rendszert követelnek meg. Ezért indítottuk menedzselt NextCloud szolgáltatásunkat, ami egy nyílt forráskódú alternatívát jelent ezekre az igényekre. A programban teljes felügyelettel rendelkezi és Ön dönt a felhasználókról, megosztásokról egy szóval arról, hogy ki láthatja az adatait.

Részletek

Felhő alapú biztonsági mentés

Valódi biztonság még elemi károk esetén is.

Védje cége adatait, tartsa azokat földrajzilag távoli szervereken, hogy 100%-os biztonságban tudhassa még elemi csapások esetén is. Rendszergazda szakembereink által felügyelt szervereinken tárolt adatait biztonságban tudhatja az év minden napján.

Részletek

 
 

Megbízható partnert keres?

Ha nem szeretne folyton számítógépeivel, nyomtatóival vagy fénymásolóival foglalkozni forduljon hozzák bizalommal. Keresse ügyfélszolgálatunkat az ugyfelszolgalat@klcomp.hu címen vagy a +36-30-94-80-692 telefonszámon, mi tudunk segíteni!