Rólunk

Kovács László egyéni vállalkozó vagyok.

Visszatekintve vállalkozásom közel 30 éves fejlődésére bátran kijelenthetem, hogy soha nem volt még olyan összetett feladat egy kisvállalkozásnak megfelelnie a technikai kihívásoknak, mint manapság.

Ezért elsődleges célomnak tekintem, hogy ügyfeleim válláról levegyem az irodai eszközök, számítógépek, nyomtatók okozta bosszúságokat.

Ha szeretne nyugodtan csak a saját vállalkozásának feladataival foglalkozni fiatal jól képzett csapatommal mi tudunk segíteni.

Mivel szinte minden ügyfelünk kis és középvállalkozás vagy önkormányzat, tisztában vagyok azokkal a kihívásokkal, amikkel partnereimnek nap, mint nap meg kell birkózniuk. Tudom, hogy mekkora feladatot jelent összehangolni egy komplett iroda zökkenőmentes működtetését. Ezért a kezdetektől fogva törekszem ügyfeleim teljes körű kiszolgálásra legyen szó informatikai, vagy dokumentumkezelési feladatokról.

Fiatal kollégáim a legfrissebb technológiai és informatikai tudás birtokában készségesen és gyorsan megoldják a felmerülő gondokat.

Célom, hogy partnereinknek olyan eszközöket és szolgáltatásokat nyújtsak, amelyekkel gyorsabban és olcsóbban végezhetik a mindennapi ügyviteli feladatokat.

Eddigi sikereink elképzelhetetlenek lettek volna csapatom naprakész tudása és hosszú távú partnerkapcsolatok nélkül – sok ügyfelünkkel már több mint 25 éve dolgozunk együtt. Büszkék vagyunk, hogy partnereink száma folyamatosan nő és élvezhetjük megtisztelő bizalmukat hosszú évek óta.

Kovács László tulajdonos

Ügyfélszolgálat, elérhetőségeink

Címünk: 2200 Monor, Ady Endre u. 41/A.
Telefonszám: +36 (70) 601 7179
Mobil: +36 (30) 94 80 692
E-mail: ugyfelszolgalat@klcomp.hu

Online helpdesk: https://tavsegitseg.klnet.hu