Jelenlegi hely

Testre szabott megoldások kis- és középvállalkozásoknak

Karbantartás és szerviz

Testre szabott szolgáltatások az Ön igényei szerint

Cégünk mindenkor és mindenben alkalmazkodik ügyfelei igényeihez. Válasszon az Ön számára leginkább testhezálló szolgáltatási csomagjaink közül!

 • Eseti karbantartás
  Készséggel vállaljuk irodatechnikai berendezések (fénymásolók, nyomtatók, szkennerek, faxok, többfunkciós készülékek, projektorok) – gyártó által előírt, terhelési ciklusszámtól, vagy időtartamtól függő – kötelező karbantartási feladatainak elvégzését (a karbantartási feladatok elmulasztása a garancia elvesztésével, rejtett hibák kialakulásával, az élettartam megrövidülésével járhat).

 • Eseti javítás
  Irodatechnikai berendezések (fénymásolók, nyomtatók, szkennerek, faxok, multifunkciós készülékek, projektorok) meghibásodása esetén legkésőbb 24 órán belül megkezdjük a hiba elhárítását ügyfelünk telephelyén, az ország bármely pontján.

 • Eseti kiszállítás
  Rövid határidővel vállaljuk irodatechnikai berendezések (fénymásolók, nyomtatók, szkennerek, faxok, többfunkciós készülékek) kellékanyagainak, kiegészítőinek szállítását.

Szerződéses szolgáltatásaink:

 • Átalánydíjas Karbantartási Szerződés (ÁKSZ)
  Havi átalánydíj ellenében cégünk garanciaidőn belül, de akár azon túl is elvégzi a gyártó által az adott berendezésre meghatározott (terhelési ciklusszámonként vagy adott időközönként) szükséges kötelező karbantartást, amely magában foglalja a kívül-belül lerakódott szennyeződések eltávolítását, az alapvető beállítások ellenőrzését és a gép tesztelését is.

 • Átalánydíjas Karbantartási és Javítási Szerződés (ÁKJSZ)
  Az ÁKSZ-en túlmenően az ÁKJSZ tartalmazza az esetlegesen felmerülő javítások, kopó, nem kopó alkatrészek cseréjének munkadíjait is. Ebben az esetben szerződött partnereinknek az átalánydíjon felül csupán a felhasznált alkatrészek és kellékanyagok árát kell megtéríteniük. Ügyfeleinknek a szolgáltatási területünkön belül történő kiszállási díjakat (Budapest, Pest megye), a karbantartások, illetve a javítások munkadíját sem kell kifizetniük.

 Kérjen ajánlatot