Jelenlegi hely

Testre szabott megoldások kis- és középvállalkozásoknak

IT rendszer üzemeltetés

Megengedhet magának egy főállású informatikust? Kihasználja munkaidejének 100%-át? Nincs rendszergazdája, de vannak informatikai eszközei? Van rendszergazdája, de már kevés az ő kapacitása? Akik feltették már maguknak a fenti kérdések valamelyikét azok elgondolkodtak rajta hogy érdemes külsős üzemeltetőt megbízni a rendszerük karbantartásával. Cégünk ilyen rendszer üzemeltetési igények kielégítésében is rendelkezésére áll. Távfelügyeleti hibaelhárítástól a munkaidőn belüli aznapi helyszíni megjelenésig több szinten nyújtunk üzemeltetési ajánlatokat Microsoft alapú rendszerekhez. Áraink a munkaállomások számától függenek.

Távfelügyeleti csomag

Távfelügyeleti rendelkezésre állást biztosít munkanapokon 8-16 óráig. Földrajzilag bárhol lehetnek a számítógépek. A szolgáltatást PC-re, notebookra és szerverre tudjuk biztosítani. Amennyiben a hiba távfelügyeleti eszközzel nem javítható helyszíni kiszállási és óradíj fizetendő, melyek listaárából kedvezményt biztosítunk.

IT Support sztandard csomag

A távfelügyeletei rendelkezésre állásán túl, legkésőbb második munkanapi megjelenés szerepel a csomagban. A szolgáltatásban minden felmerülő kiszállási és munkadíj szerepel. A szolgáltatást cégünk működési területének 50 km-es körzetében vállaljuk.

IT Support plusz csomag

A távfelügyeletei rendelkezésre állásán túl, legkésőbb második munkanapi megjelenés szerepel a csomagban, valamint extraként Microsoft alapú számítógépekre, notebookra és fájl szerverre központi vírusirtót biztosítunk a szerződés hűségideje alatt. A szolgáltatásban minden felmerülő kiszállási és munkadíj szerepel. A szolgáltatást cégünk működési területének 50 km-es körzetében vállaljuk.

IT Support extra csomag

A távfelügyeletei rendelkezésre állásán túl, munkanapokon aznapi megjelenés szerepel a csomagban, valamint extraként Microsoft alapú számítógépekre, notebookra és fájl szerverre központi vírusirtót biztosítunk a szerződés hűségideje alatt. A szolgáltatásban minden felmerülő kiszállási és munkadíj szerepel. A szolgáltatást cégünk működési területének 50 km-es körzetében vállaljuk.

 

 Kérjen ajánlatot