Jelenlegi hely

Testre szabott megoldások kis- és középvállalkozásoknak

Szerviz

Testre szabott szolgáltatások az Ön igényei szerint

Cégünk mindenkor és mindenben alkalmazkodik ügyfelei igényeihez. Válasszon az Ön számára leginkább testhezálló szolgáltatási csomagjaink közül!

Átalánydíj ellenében vállaljuk az Ön tulajdonában lévő gépek, eszközök üzemeltetését. A díj minden felmerülő költséget tartalmaz a rendszeres karbantartástól, az alkatrészek árán és a kiszállás költségén keresztül a javítások munkadíjáig.

Megengedhet magának egy főállású informatikust? Kihasználja munkaidejének 100%-át?
Nincs rendszergazdája, de vannak informatikai eszközei?
Van rendszergazdája, de már kevés az ő kapacitása?
Akik feltették már maguknak a fenti kérdések valamelyikét azok elgondolkodtak rajta hogy érdemes külsős üzemeltetőt megbízni a rendszerük karbantartásával. Cégünk ilyen rendszer üzemeltetési igények kielégítésében is rendelkezésére áll.
Távfelügyeleti hibaelhárítástól a munkaidőn belüli 1 napon belüli helyszíni megjelenésig több szinten nyújtunk üzemeltetési ajánlatokat Microsoft alapú rendszerekhez. Áraink a munkaállomások számától függenek.

Célunk olyan hosszú távú folyamatos együttműködések kialakítása, amely során részt vállalunk partnereink informatikai rendszerének kialakításában, működtetésében és menedzselésében.

Az IT üzemeltetésében a felelősséget, a feladatokat és költségeket megosztva, hatékony és kedvező költségekkel üzemeltethető rendszert hozhatunk létre, optimális erőforrás kihasználás mellett. Feladatunk, hogy partnereink, illetve az ő szakemberei számára biztosítsuk azt a szakmai és támogatási hátteret, melyre napi munkájuk és felmerülő igényeik kiszolgálása során szükségük lehet.