Jelenlegi hely

Testre szabott megoldások kis- és középvállalkozásoknak

Rólunk

Áttekintve az elmúlt közel 25 év irodatechnikai fejlődését bátran kijelenthetjük, hogy az informatika megkerülhetelen részévé vált a mindennapi munkavégzésnek. Ezzel együtt az ügyfelek igényi is változtak, változnak. A tapasztalat azt mutatja, hogy a másolástechnika digitálissá válása eltolta az irodatechnikát az informatika irányába. Ezért egyre nehezebb csak az egyik területről kész megoldást biztosítani. Ma egy irodatechnikai cég feladata nem csupán a gépek szervizelése és karbantartása. Fontossá vált azok informatikai rendszerbe való integrálása, hogy a két rendszer együttes használatából nyerhető többlet szolgáltatások és anyagi megtakarítás elérhető legyen. Célunk, hogy partnereinknek olyan eszközöket és szolgáltatásokat nyújtsunk, amelyekkel gyorsabban és olcsóbban végezhetik a mindennapi ügyviteli feladatokat az Európai Unióban is. Eddigi sikereink elképzelhetetlenek lettek volna hosszú távú partnerkapcsolatok nélkül - sok partnerünkkel már 24 éve dolgozunk együtt. Büszkék vagyunk, hogy partnereink száma folyamatosan nő és élvezhetjük megtisztelő bizalmukat hosszú évek óta.

Kovács László
tulajdonos

Cégismertető

Cégünk 1990-ben indult egyéni vállalkozásként. Fő működési területünk az számítás-, és irodatechnikai eszközök - számítógépek, fénymásológépek, nyomtatók és telefaxok - forgalmazása, valamint ezek kellékanyagokkal, alkatrészekkel való ellátása és szervizelése.

Termékkínálatunk gerincét, a DEVELOP és Muratec típusú fénymásológépek és a saját gyártású asztali PC-k, szerverek alkotják. Az elmúlt években ügyfeleink igényeinek hatására termékkörünket kibővítettük, olyan irodatechnikai berendezésekkel, melyek kategóriájukban szintén megbízhatóságukkal és jó minőségükkel bizonyítottak: Canon, Philips és Panasonic faxkészülékek, Hewlett-Packard, Samsung és Minolta nyomtatók, valamint a számítástechnikában Samsung, LG monitorok és a HP teljes termékskálája.

Szervizünk az indulás óta legfontosabb szolgáltatásunk. Partnereinknek számára mindig egyedi szolgáltatási csomagot dolgozunk ki. Ennek a rugalmas struktúrának köszönhető, hogy minden ügyfelünk a legkedvezőbb költségtényezővel üzemeltetheti számítógépes és ügyviteli rendszerét.
Termékkörünk bővülésével szervizszolgáltatásunk is bővült. A kezdetben irodagépekre kialakított karbantartási formákat kibővítettük az általunk forgalmazott nyomtatókra és fénymásolókra is. Így komplett egységes rendszert tudunk biztosítani egy teljes irodai géppark fenntartásához is.
Folyamatosan bővítjük ismereteinket, így felkészültségünk eredményeként, nem jelent gondot a számítógépes hálózat tervezése, kiépítése, valamint színes és a digitális fénymásolók, nyomtatók, hálózati illesztése és szervizelése sem.

Cégünk csak eredeti, gyári alkatrészeket és kellékanyagokat forgalmaz és használ fel szerviztevékenységéhez, mert csak így tartjuk szavatolhatónak a ránk bízott készülékek hosszú távú, hibamentes üzemelését.

  • 2003-ban csatlakoztunk az akkor újjáéledő DEVELOP magyarországi kereskedői és szervizhálózatához.

  • 2009-ben megkezdtük a japán Muratec másológépek forgalmazását, majd 2010-ben a Garanciális Szerviz Partner minősítést is megszereztük.

  • 2012-től új szolgáltatásként nagy hangsúlyt fektetünk a felújított fénymásolók, nyomtatók és PC-k forgalmazására és bérbe adasára. Kínálatunkban több neves gyártó eszközei is megtalálhatók, ezzel biztosítva, hogy minden feladathoz a legmefelelőbb eszközt tudjuk biztosítani.

Eddig elért eredményeink, úgy gondoljuk, igazolják elképzelésünket, hogy személyes vevőkapcsolatok kiépítésével, korrekt szerviztevékenységgel és Partnereink igényeinek maximális figyelembe vételével tűnhetünk ki vetélytársaink közül.