Jelenlegi hely

Testre szabott megoldások kis- és középvállalkozásoknak

Üzleti számítógépek

Az irodai számítógépek építése cégünk egyik első tevékenységi köre. Ezért hosszú évek tapasztalata és a visszatérő vásárlóink hosszú sora bizonyítja filozófiánk helyességét. Az ár csupán egy szempont a sok közül.

Minden cég megpróbál valamivel kitűnni a többiek közül. Sajnos manapság egyre inkább mindenki azzal próbál előnyt szerezni, hogy a legolcsóbb PC-t ajánlja. Ez sajnos a legtöbb esetben a minőség és a megbízhatóság rovására történhet csak. Hajlamosak vagyunk megfeledkezni arról, hogy sok esetben egy munkaállomás hibája súlyos veszteségeket okozhat egy cég életében.

Ezért a kezdetektől fogva cégünk kiemelt figyelmet fordít az általunk épített üzleti munkaállomások megbízhatóságára, biztos garanciális és szerviz hátterére. Ezért a szervereinkhez hasonlóan csakis eredeti Intel® chipset-re építjük az Intellinea PC család összes modelljét.

Megbízhatóság

A stabilitást szem előtt tartva csakis legjobb gyártók termékeit építjük be.

  • Eredeti Intel® Desktop chipset-ek és processzorok

  • Kingston memória modulok

  • Western Digital merevlemezek és Intel® SSD meghajtók

Rugalmasság

Az előre összeállított típusokon kívül sokszor merülnek fel egyedi igények, amelyek megoldása Intelline PC-k esetében nem jelenthet gondot. Minden gépünk a megrendelő kívánsága szerint konfigurálható, vagy akár teljesen egyedi kialakítás is rendelhető. A variációk száma szinte végtelen és bármilyen megoldást is válasszon a megbízhatósága biztosan kiemelkedő lesz.

Garancia és támogatás

Az alapmodellek minden esetben 1 év garanciával rendelkeznek, de az üzleti modellekre, melyek előre telepített Windows operációs rendszert is tartalmaznak már 3 év garanciát biztosítunk.

Ezen felől minden géphez külön vásárolható 1,2, illetve 3 éves emelt szintű támogatás is.

Kérjen ajánlatot