Jelenlegi hely

Testre szabott megoldások kis- és középvállalkozásoknak

Intel kisvállalati szerverek

Az elmúlt húsz év során több neves gyártó szervereit is forgalmaztuk. Jelentős számú ilyen szerver egységet értékesítettünk.

A neves gyártók mindegyike kínál belépő szintű kis- és közép vállalatoknak szánt akciós modelleket. A sok éves tapasztalatunk alapján kimondhatjuk, hogy a megbízhatóságot figyelembe véve jó vételnek tűnhetnek ezek a gépek. Ez mindaddig igaz is, amíg nincs szükség a szerver bővítésére.

Ez pedig sajnos szinte elkerülhetetlen és ekkor ütköznek ki a hátrányok:

  • Az eredeti 512MB, vagy 1GB RAM ma már az induláshoz is kevés

  • 1 HDD-s akciós termék nem biztosítja a szükséges biztonságot

  • Opcionális egységek, mint a RAID kontroller, vagy a memória bővítés nagyon megdrágítják a konfigurációt

A technológia fejlődésével a kis- és középvállalatok informatikai rendszerében is egyre nagyobb hangsúlyt kaptak a szerverek. Ezt az igényt figyelembe véve kezdtünk Intel Xeon szervereket építeni. Melyek alapmodelljei hasonlóan kedvező árúak, megbízhatóságuk azonos, azonban a bővítési lehetőségek számottevően olcsóbbak.

Költséghatékony megoldás kis- és középvállalkozásoknak

Legyen szó levelezésről, web szerverről, vagy összetett vállalati rendszer kiszolgálásáról az Intellinea szerverek optimális megoldást jelentenek a kis- és középvállalatok számára.

Rugalmasság

Tapasztalataink szerint egy jó megválasztott szerver konfiguráció hosszabb távon képes maradéktalanul kielégíteni egy cég igényeit. Ezért minden szerverünket előzetes konzultáció alapján állítjuk össze. A személyre szabott megoldás számos előnye közül néhány:

- Nincsenek felesleges költségek

- Optimális teljesítmény és energiafogyasztás érhető el

- Hosszabb életciklus biztosítható

Megbízhatóság

Egy szerver esetén az egyik legfontosabb szempont az üzembiztonság. Ezt figyelembe véve csakis az iparág legjobb gyártóinak alkatrészei kerülhetnek bele szervereinkbe. Minden általunk ajánlott szerver és alkatrész előzetes tesztelésen esik át, biztosítva a legmagasabb megbízhatóságot és kompatibilitást.

Kérjen ajánlatot