Jelenlegi hely

Testre szabott megoldások kis- és középvállalkozásoknak

Használt és felújított gépek

Minőségi megoldások környezettudatosan

Napjainkra kialakult gazdasági helyzet megköveteli, hogy olyan megoldásokban gondolkodjunk, amelyek hosszú távra szólnak, minőségi szolgáltatást nyújtanak, és mindemellett a környezettudatos gondolkodásra is nagy hangsúlyt helyeznek.

Ezért alakítottuk ki használt és felújított gép értékesítési rendeszerünket, melyben megtalálhatók az egyszerű asztali nyomtatóktól a személyi számítógépeken át a professzionális színes másolókig és szerverekig a berendezések széles választéka.

Minőség és garancia

Technikusaink a több, mint 20 éves tapasztalatunk alapján kialakított több pontos ellenőrzési és tesztelési eljárás alapján választják ki azokat a berendezéseket, amelyek felújításra és újraforgalmazásra kerülnek. Fontos számunkra a megbízható minőség, ezért a folyamatok során minden olyan alkatrészt, elemet javítunk, vagy szükség esetén cserélünk, amely állapota ezt megkívánja, és ez megbízható működést eredményez.

Gazdaságosság

Az újraépített vagy felújított eszközök az új gépekkel egyenértékű használati értéket képviselnek, de mégis jóval alacsonyabb árszinten érhetők el, ezért komoly versenyelőnyt jelentenek a mai kiélezett gazdasági helyzetben.