Jelenlegi hely

Testre szabott megoldások kis- és középvállalkozásoknak

Értékesítés

Az elmúlt húsz év során több neves gyártó szervereit is forgalmaztuk. Jelentős számú ilyen szerver egységet értékesítettünk.

A neves gyártók mindegyike kínál belépő szintű kis- és közép vállalatoknak szánt akciós modelleket. A sok éves tapasztalatunk alapján kimondhatjuk, hogy a megbízhatóságot figyelembe véve jó vételnek tűnhetnek ezek a gépek. Ez mindaddig igaz is, amíg nincs szükség a szerver bővítésére.

Ez pedig sajnos szinte elkerülhetetlen és ekkor ütköznek ki a hátrányok:

Számos esetben tapasztaltuk, hogy a legkisebb cégeknél még most is problémát okoz az adatok biztonságos tárolása és azok hatékony megosztása. Ezért ajánljuk ezen ügyfeleinknek a könnyen kezelhető, alacsony fogyasztású és kiváló tárolási kapacitású Intellinea NAS rendszereinket.

Az irodai számítógépek építése cégünk egyik első tevékenységi köre. Ezért hosszú évek tapasztalata és a visszatérő vásárlóink hosszú sora bizonyítja filozófiánk helyességét. Az ár csupán egy szempont a sok közül.

Minden cég megpróbál valamivel kitűnni a többiek közül. Sajnos manapság egyre inkább mindenki azzal próbál előnyt szerezni, hogy a legolcsóbb PC-t ajánlja. Ez sajnos a legtöbb esetben a minőség és a megbízhatóság rovására történhet csak. Hajlamosak vagyunk megfeledkezni arról, hogy sok esetben egy munkaállomás hibája súlyos veszteségeket okozhat egy cég életében.

Egy mai modern iroda elengedhetetlen kellékei a nyomtató-másoló berendezések. A nem megfelelően megválasztott eszközök szinte észrevétlenül okozhatnak komoly anyagi terhet. Ezért fontos a mindennapos irodai tevékenységek gondos megtervezése. Az irodatechnikai beruházások terén a legolcsóbbnak tűnő megoldások gyakran hosszú távon hibásnak bizonyulhatnak az állandó javítási és karbantartási feladatok miatt.

Minőségi megoldások környezettudatosan

Napjainkra kialakult gazdasági helyzet megköveteli, hogy olyan megoldásokban gondolkodjunk, amelyek hosszú távra szólnak, minőségi szolgáltatást nyújtanak, és mindemellett a környezettudatos gondolkodásra is nagy hangsúlyt helyeznek.

Fontosabb gyártók, melyek típusai megtalálhatók kínálatunkban.