Jelenlegi hely

Testre szabott megoldások kis- és középvállalkozásoknak

Másológépek

Szeptemberben elképesztő áron vásárolható meg a Muratec MFX-1820 másológép teljes felépítésű változata.

2013. február 01-től az akciós készlet erejéig bizonyos MFX-1820 -as modellek több, mint 100 000 Ft-os kedvezménnyel vásárolhatók meg.

Másolás, nyomtatás, színes szkennelés, fax funkciókat egyaránt használhat a Muratec MFX-1950 multikunkciós készülékkel.

A/4 méretű papírkezelése alapkiépítésben kétoldalas másolást és nyomtatást tesz lehetővé. Office Bridge opcióval a hálózati nyomtatás, hálózati szkennelés, email küldés is lehetővé válik. 500 lapos papírkazettája, valamint 80lapos lapbehúzója segíti a gyors és hatékony dokumentum feldolgozást.

Ismerje meg a Muratec MFX 1820-as multifunkciós eszközt, amely jelentősen csökkentheti nyomtatási, másolási költségeit, és széles skálán alkalmazható a dokumentum kezelésben.

A Muratec MFX 1820-as multifunkciós készülék biztosítja az összes funkciót amelyre vállalkozásának szüksége lehet. Alapkiépítésben másol, nyomtat, szkennel és faxol. Különböző opcionális bővítéssel tovább növelheti munkavégzés hatékonyságát. Alkalmazhatja a hálózati eszközként, bővítheti egy- illetve kétoldalas lapbehúzóval, készíthet kétoldalas másolatokat vagy nyomathat kétoldalas dokumentumokat.

Napjainkban egyre fontosabbá válik, hogy technikai eszközeink fenntartására minél kevesebbet költsünk, és a lehető legszélesebb körben tudjuk alkalmazni a mindennapi munkánk során. A s Muratec MFX-2225 kategóriájában egyedülállóan mind a négy funkciót a másolást, nyomtatást, dokumentum szkennelést és a faxolás lehetőségét már alapkiépítésben biztosítja Önnek. Mint másológép 22 lapot másol és nyomtat egy perc alatt. Papírkazettája 500 lapos, amely 2000 lapra bővíthető. Külső lapadagolója 100 lapos.

A Muratec MFX-2725-ös multifunkcionális készülék, alapkiépítésben másol, nyomtat, szkennel és faxol. Automatikus lapbehúzóval és 2 db 500 lapos papírkazettával rendelkezik. Az egyedi méretű lapok kezelésére 100 lapos külső lapadagoló áll rendelkezésére. Automatikus kétoldalas nyomtatás és másolás támogatja a költséghatékony működést. Másolási és nyomtatási sebessége 27 lap/perc. Maximálisan A3 formátumú lapokat kezel.

A Muratec C3400 max. A3 és banner méretű színes nyomtatási képet produkál, nagy teljesítményű színes és F/F másolást és nyomtatást kínál, valamint nagy sebességű faxolást. Sokféle digitális dokumentum továbbítást választhat, mint pl. email címre, mappába, FTP-re és USB flash drive-ra. A Muratec MFX-C3400 géppel egyszerűen készíthet full color képeslapot,1200x297 mm bannert és bármilyen formátumot e két méret között.