Jelenlegi hely

Testre szabott megoldások kis- és középvállalkozásoknak

Adatvédelmi szabályzat

A biztonság és a személyes adatok védelme

A KL Irodarendszerek (Kovács László) elsődleges prioritásként kezeli az ügyfelek biztonságra és személyes adatainak védelmére vonatkozó jogát. Az alábbiakban találja meg a személyes adatok védelmét szolgáló irányelveinket. Kérjük, figyelmesen olvassa el az alábbiakat.

A www.klcomp.hu (a továbbiakban: KLCOMP) adatvédelmi szabályzata

A www.klcomp.hu tiszteletben tartja ügyfelei személyes adatait. Vállalkozásunk valamennyi részlege csak meghatározott céllal gyűjti, tárolja és használja fel ügyfelei személyes adatait. Az adatokat az ügyfelekkel való viszony támogatásához és továbbfejlesztéséhez, például a beszerzések feldolgozásához, megfelelő szolgáltatások és támogatás nyújtásához, valamint a termékekkel, szolgáltatásokkal és társaságunkkal kapcsolatos hírek és ajánlatok megosztásához használjuk. A személyes adatokat nem adjuk ki másoknak. Személyes adatokat vállalkozásunkon kívüli cégekkel csak az ügyfelek beleegyezésével osztunk meg, illetve ha ezt a törvények előírják, ha erre a KLCOMP, ügyfelei, vagy a nagyközönség védelme miatt van szükség, vagy ha a nevezett cégek a KLCOMP ügyfelekkel szemben fennálló kötelezettségeinek teljesítését illető szolgáltatásokat nyújtanak, de ekkor is csak olyan partnerekkel, akik magukévá teszik a KLCOMP biztonság és személyes adatok védelme iránti elkötelezettségét. Az ügyfelek bármikor felvehetik a kapcsolatot a vállalkozásunkkkal a személyes adatok védelmével kapcsolatban felmerült bármely kérdéssel vagy problémával. A megadott személyes adatok megtekintésére, módosítására vagy törlésére is bármikor lehetőség van. A megfelelő szabályok és eljárások használatával arra törekszünk, hogy megvédjük a személyes adatok biztonságát.

A KLCOMP által az ügyfelekkel kapcsolatban gyűjtött adatok

A KLCOMP csak meghatározott típusú személyes adatokat kér. Azért kérünk személyes adatokat az ügyfelektől, hogy feldolgozhassuk a beszerzéseket, megfelelő szolgáltatásokat nyújthassunk, fokozhassuk a webhelyünk meglátogatása során biztosított élményt, választ adhassunk az információkérésekre, ügyfélkapcsolatainkat támogathassuk, technikai kérdésekben segítséget nyújthassunk vagy webhelyünk meglátogatását követően felvehessük a kapcsolatot. A KLCOMP például a következő esetekben kérhet adatokat:

 • A www.klcomp.hu webhelyen történő regisztráció.

 • Árajánlat kérése a termékekkel és/vagy szolgáltatásokkal kapcsolatban.

 • Termékek és/vagy szolgáltatások megrendelése.

 • A megrendelés állapotával kapcsolatos e-mail értesítések (más néven „Rendeléskövető”) kérése.

 • Segítség kérése a „Terméktanácsadótól”.

 • Támogatási kérelem kitöltése vagy telefonos technikai támogatási szolgáltatás kérése.

 • Online felmérés keretében adott visszajelzés.

 • Promóciós ajánlatokban való részvétel.

 • Feliratkozás hírlevélre vagy levelezési listára.

Valamennyi fenti esetben kérhetjük az ügyfél nevét, címét, e-mail címét, telefonszámát, iparágát, tranzakciós adatait, például beállításait, ügyfélszámát és szervizazonosítóját, szolgáltatási előzményeit, hivatkozásokat, valamint bármely olyan adatot, amely a beszerzések feldolgozásához, a kért szolgáltatások biztosításához, vagy a szolgáltatásokkal vagy ajánlatokkal kapcsolatos regisztrációhoz vagy előfizetéshez szükséges.

A KLCOMP csak meghatározott célokra használja fel a személyes adatokat

A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, valamint az alábbi általános célokból vagy a vonatkozó jogszabályok által megengedett egyéb célokból gyűjtjük és dolgozzuk fel:

 • Beszerzések feldolgozásához vagy a kért szolgáltatások biztosításához.

 • Termékekkel vagy szolgáltatásokkal kapcsolatos kérések teljesítéséhez.

 • Termékek és szolgáltatások továbbfejlesztéséhez.

 • Az ügyfelekkel való kapcsolatfelvételhez.

 • A hirdetések és tartalom testreszabásához.

Hírlevelek, levelezési listák, információkérések

Igény szerint a KLCOMP tájékoztatót küld a különféle termékekkel vagy szolgáltatásokkal, vagy az ügyfél érdeklődésére vélhetően számot tartó további termékekkel vagy szolgáltatásokkal kapcsolatban. Az ilyen tájékoztatók kiterjedhetnek a termékfrissítésekkel kapcsolatos emlékeztetőkre, speciális ajánlatokra, frissített információkra és a KLCOMP egyéb új termékeire és szolgáltatásaira. Ilyen közvetlen leveleket csak a KLCOMP vagy a KLCOMP nevében eljáró ügynökök küldenek. Ha a továbbiakban nem kíván ilyen leveleket kapni, egyszerűen jelezze azt elérhetőségeinken.

Mikor osztja meg a KLCOMP az ügyfelek személyes adatait

A KLCOMP megoszthatja a személyes adatokat a KLCOMP számára szolgáltatásokat végző más KLCOMP szervezetekkel, ügynökökkel vagy alvállalkozókkal, például a KLCOMP szolgáltatóival, marketingért felelős alvállalkozóival vagy pénzintézetekkel. Ha erre sor kerül, a KLCOMP igyekszik biztosítani, hogy ezek a felek csak a KLCOMP számára elvégzendő feladatokkal kapcsolatban használják fel, továbbá bizalmasan kezeljék az adatokat.

Amennyiben erre bíróság vagy kormányzati szerv utasítja vagy kötelezi (az adott illetékességi területnek megfelelően), vagy annak érdekében, hogy a társaságra vonatkozó törvényi előírásoknak megfeleljen, a KLCOMP a vonatkozó jogszabályok által megkövetelt vagy megengedett mértékben feltárja a személyes adatokat.

Az ügyfelek hozzájárulása nélkül a KLCOMP egyetlen külső szervezettel sem osztja meg a személyes adatokat marketingcélokra. Az ügyfelek hozzájárulása nélkül egyetlen külső szervezet sem kaphatja vagy vásárolhatja meg marketing vagy hirdetési célokra az ügyféllel kapcsolatos személyes adatokat (például név, cím és telefonszám) vagy a megrendelésre és a beszerzett termékekre vonatkozó adatokat.

Az ügyfél jogai

Az ügyfelet kérésére 30 napon belül tájékoztatjuk a tárolt személyes adatok típusáról, a tárolás céljáról és a lehetséges címzettekről vagy a címzettek típusáról. Írásban benyújtott kérésre ésszerű határidőn belül kijavítjuk, töröljük a személyes adatokat és/vagy megakadályozzuk azok további feldolgozását, ha bebizonyosodik, hogy pontatlanok, hiányosak vagy a feldolgozás szempontjából lényegtelenek.

Internetes kereskedelem

A www.klcomp.hu címen közvetlen értékesítés nem történik. Ezért csak azon személyes adatokat kérjük melyek elengedhetetlenek a rendelés, illetve a szolgáltatás megfelelő teljesítéséhez.

A KLCOMP elkötelezett a webhelyen keresztül gyűjtött adatok biztonságos kezelése iránt. Iparági szabványnak számító biztonsági eljárásokat használunk. Az internetes rendelés mellett bármikor felveheti a kapcsolatot telefonon keresztül egy értékesítési képviselővel. Mindig is az volt az elvünk, hogy kapcsolatba lépjünk ügyfeleinkkel, ha a beszerzéssel kapcsolatban potenciális probléma merül fel vagy bármilyen megszokott üzleti kommunikációra van szükség.

Személyre szabott szolgáltatások

A megfelelő technológiát alkalmazva egyedi szolgáltatásokat nyújtunk a látogatóinknak. A KLCOMP elsősorban cookie-k használatával állapítja meg, mely szolgáltatások és támogatási információk felelnek meg az ügyfél számítógépének. Természetesen ez a technológia nem alkalmas arra, hogy bármilyen Önnel kapcsolatos információt megismerjünk. Lehetséges, hogy bizonyos dolgokat – korlátozottan – megtudunk Önről, például meg tudjuk határozni a számítógépének a típusát, ám ezen túl a cookie-k használata kizárólag azt a célt szolgálja, hogy Ön magasabb színvonalú kiszolgálást kapjon www.klcomp.hu. A KLCOMP semmilyen módon nem törekszik az Ön adatainak illetéktelen megismerésére, miközben Ön a www.klcomp.hu webhelyet használja.

Harmadik felek webhelyei

Fontos tisztában lennie azzal, hogy más webhelyek, köztük olyan webhelyek, amelyek a KLCOMP webhelyről elérhetők (például egy hivatkozáson keresztül) lehet, hogy személyes azonosítást lehetővé tevő információt gyűjtenek. A jelen Adatvédelmi szabályzat nem terjed ki harmadik felek a www.klcomp.hu webhelyről elérhető vagy bármely egyéb webhelyeinek adatvédelmi gyakorlatára.

Kapcsolatfelvétel

Ha kapcsolatba kíván velünk lépni, illetve kérdései vagy javaslatai vannak Adatvédelmi szabályzatainkkal kapcsolatban, kérjük, írjon vagy küldjön e-mail üzenetet nekünk itt.